Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Aveti in organizatie mai multe sisteme pentru diferite tipuri de cereri? Din acest motiv, de multe ori nu stiti in ce stadiu sunt cererile, daca se duplica sau raman nerezolvate? Aprobarea surselor, absenta angajatului sau comenzile si achizitiile pot deveni un impediment pentru reusita activitatilor. Sistemul nostru va poate ajuta sa interconectati cererile si comenzile, va urmari in mod automat inlocuirea in caz de boala sau concediu, iar prin intermediul calendarului centralizat supravegheaza in mod eficient resursele organizatiei.
Icon-33

COMENZILE INTERNE GESTIONATE IN MOD SIMPLIFICAT

Daca doriti sa optimizati achizitiile interne si sa accelerati procesul de comanda si avizare, folositi catalogul serviciilor si marfurilor la un loc cu sistemul de comenzi centrale. Datorita sistemului unificat de comenzi interne, economisiti timp la procesarea cererilor, veti avea o vedere amanuntita asupra tuturor comenzilor si de asemenea posibilitatea unui sistem automatizat de comanda la furnizorii selectati.

Icon-34

CALENDARUL CENTRALIZAT DE CONCEDII

Planificarea concediilor nu decurge niciodata fara complicatii. Formularele pe hartie se pierd, in evidentele la nivel de departamente apar neclaritati, lipsesc angajati care sa ii înlocuiasca pe cei in concediu. Datorita calendarului nostru central obtineti un instrument eficient. Sistemul stie sa delege in mod automat inlocuirea celor absenti, sa notifice superiorii cu privire la cererile in conflict si sa transfere datele de absente ca si baza pentru calculul salariilor.

Icon-35

PARTAJAȚI RESURSELE ÎN MOD SISTEMATIC

Problema cu resursele organizatiei a intalnit-o practic fiecare dintre noi. V-ati rezervat sala de sedinta insa acum este ocupata? Ca data viitoare sa nu vi se mai intample, utilizati calendarul nostru centralizat de resurse. In acesta, fiecare resursa are alocat un administrator, care raspunde de aceasta. In plus, sistemul poate genera imediat dupa actiune un chestionar de evaluare si supravegheaza gospodarirea optima a resurselor.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce