Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Datorita solutiei noastre, firmele de constructii reusesc sa conduca in mod eficient proiectele, inclusiv comunicatia la timp cu furnizorii. In baza parametrilor setati, sistemul ajuta la supravegherea termenilor cheie si a documentatiei solicitate.
Icon-64

MANAGEMENTUL PROIECTELOR:

Cresteti productivitatea in ceea ce priveste managementul proiectelor datorita utilizarii proceselor adaptabile si regulilor de escaladare pentru diversele faze de lucru si tipuri de proiect, calendarelor de echipa. Intreaga documentatie aferenta proiectului este stocata intr-un singur loc si accesibila de oriunde, oricand, de catre toti cei interesati.

Icon-42

ADMINISTRAREA DOCUMENTELOR SI A DOCUMENTATIEI DE LUCRU:

Administrati in mod eficient documentatia de proiect si dati acces la aceasta angajatilor relevanti, in functie de rolul pe care il au in proiect.

Icon-65

MANAGEMENTUL PROCEDURILOR DE SELECTIE SI EVALUARE A FURNIZORILOR:

Gestionati in mod eficient procesul de selectie a furnizorilor si subcontractantilor, astfel incat sa ii puteti urmari si evalua cu usurinta.

Icon-67

MANAGEMENTUL CONTRACTELOR:

Optimizati procesul de creare si validare a contractelor in toate fazele acestuia. Obtineti o privire de ansamblu detaliata a starii in care se afla fiecare contract.

Icon-78

COMUNICATIA CU FURNIZORII:

Partajati cu furnizorii dvs. documentele cheie din proiecte, accelerati si eficientizati managementul ciclului de viata al acestora.

Icon-80

MANAGEMENTUL RECLAMATIILOR:

Rezolvati mai rapid reclamatiile privind produsele sau serviciile livrate prin automatizarea procedurii de reclamatie, care include verificarea garantiei, autorizatia, validarea reclamatiei si aprobarea acesteia, transmiterea raspunsului.

Icon-54

MANAGEMENTUL FLUXURILOR DE LUCRU:

Reduceti riscurile si asigurati consecventa cu legislatia si procesele de lucru din organizatie prin implementarea de fluxuri automate de lucru.

Icon-58

MANAGEMENTUL SERVICIILOR:

Imbunatatiti relatiile cu clientii si furnizorii si reduceti costurile prin optimizarea proceselor si a circuitului de informatii.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce