Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Managementul organizatiei asigura buna functionare, predictibilitatea si respectarea regulamentelor acesteia. Solutia noastra ofera aplicatii care au potentialul de a simplifica si asigura respectarea procedurilor operationale, oferind o imagine de ansamblu asupra tuturor aspectelor legate de activitatile organizatiei.
Icon-01

MANAGEMENTUL CALL CENTER-ULUI:

Echipati call-center-ul dumneavoastra cu solutia noastra, astfel incat sa poata deservi clientii in cel mai rapid si complet mod, operatorii avand la dispozitie cu maxim de rapiditate toate informatiile necesare.

Icon-02

COMPLIANTA:

Gestionati toate procesele si datele conexe, implementand reguli pentru aceste procese. In acelasi timp asigurati transparenta, consistenta si concordanta totala cu legea si cu normele interne de functionare.

Icon-03

ADMINISTRAREA CONTRACTELOR:

Asigurati-va ca toate contractele si anexele acestora sunt gestionate in mod centralizat, ca poarta drepturile de acces corespunzatoare si exista sisteme de notificare automata vis-à-vis de completitudinea contractelor (opis-ul de documente necesare) si de termenele de expirare.

Icon-04

HELP DESK:

Persoanele care interactioneaza cu organizatia dumneavoastra, fie ca sunt sau nu angajatii companiei, au nevoie de un self-service, consultanta de specialitate si o privire de ansamblu asupra stadiului in care se afla solicitarile lor.

Icon-10

MANAGEMENTUL PROIECTELOR:

Mentineti proiectele sub control prin intermediul procedurilor care arata stadiul proiectului, inclusiv atributiile, aprobarile si responsabilitatile, documentatia aferenta.

Icon-05

MANAGEMENTUL INCIDENTELOR:

Asigurati existenta aplicatiilor care permit angajatilor dumneavoastra sa raporteze si sa urmareasca incidente aferente activitatii organizatiei.

Icon-14

MONITORIZAREA TIMPULUI:

Folositi instrumente simple pentru monitorizarea timpului petrecut de angakatii dumneavoastra - sisteme de pontaj si evidenta interconectate cu aplicatiile de Resurse Umane.

Icon-09

PROCESUL DE LUARE A DECIZIILOR:

Implementati un sistem puternic de luare a deciziilor bazat pe rapoarte analitice si operationale, integrat cu toate aplicatiile pe care le utilizati in companie. Utilizati metode de analiza grafica a informatiilor, dashboard-uri si scorecard-uri.

Icon-06

MANAGEMENTUL APROVIZIONARII:

Administrati fluxul de aprovizionare prin automatizarea proceselor de comanda in cazul scaderii stocului sub o anumita valoare si implementarea de sisteme de comunicare eficienta cu furnizorii.

Icon-11

MANAGEMENTUL RISCURILOR SI INCIDENTELOR:

Urmariti riscurile si rezolvati incidentele cu ajutorul unui set extins de functii de raportare si monitorizare.

Icon-07

MANAGEMENTUL SERVICIILOR IT:

Simplificati si acordati transparenta muncii departamentului IT prin implementarea unei solutii electronice de management a cazurilor, self-service pentru utilizatori.

Icon-08

DEPARTAMENTUL JURIDIC:

Simplificati evidenta documentelor juridice prin managementul centralizat al arhivelor, sortarii, depozitarii si distrugerii controlate in conformitate cu regulile si normele interne.

Icon-12

ACTIVITATI DE AUDIT:

Cresteti securitatea si eficienta afacerilor dumneavoastra in concordanta cu cerintele interne de audit - completitudinea dosarelor, a inregistrarilor, accesul controlat la informatie.

Icon-15

SISTEM DE TIKETING:

Monitorizati tichetele aferente problemelor si rezolvarea lor, reducand astfel timpii de rezolvare si volumul de munca administrativa a departamentelor operative.

Icon-13

MANAGEMENTUL COMUNICARILOR:

Creati o platforma de comunicare intre toate departamentele organizatiei - distribuiti decizii ale managementului, reguli si proceduri, rezultate periodice si rapoarte, preluati sesizari si propuneri

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce