Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Nu sunteti siguri cum decurg procedurile de cerere de oferta in organizatie? Va lipseste evidenta unificata a cererilor, a procedurilor de selectie sau licitatie, a ofertelor intrate si evaluarea acestora? Nu sunteti siguri daca procesele de validare decurg conform regulilor? Solutia noastra va poate ajuta sa tineti evidenta electronica a tuturor cererilor interne. Veti obtine transparenta complete a procesului, de la cerere, avizare, selectie sau licitatie si pana la achizitia ca atare.
Icon-19

CERERILE DE OFERTA LA UN LOC

Evitati neclaritatile in cererile de oferta si procedurile de selectie. Urmariti si administrati cererile de oferta, inca de la aparitia acestora. Vom crea un spatiu dedicat pentru cererile dumneavoastra de oferta si documentatia legata de acestea. Procesul de avizare si notificare este transparent si eficient datorita regulilor definite. Iar in istoria inregistrărilor puteti apoi urmari si verifica fiecare pas.

Icon-20

OFERTE SUB CONTROL

Ofertele intra in firma pe diferite cai si uneori se intampla sa ajunga cu intarziere sau chiar deloc la persoanele responsabile. Avand legatură cu evidenta corespondentei intrate, reusim sa directionam in mod automat ofertele intrate in fisierele de documente corecte. In plus, datorita proceselor definite in prealabil, este asigurat circuitul controlat de informatii si de aprobare a documentelor.

Icon-21

PROCEDURI DE SELECTIE SI LICITATIE CONFORM REGULILOR

Fiecare achizitie incepe prin completarea unui formular simplu. Datorita solutiei noastre puteti defini procesul de prelucrare in functie de o anumita valoare/furnizor/obiect al achizitiei. De exemplu, de la 1000 lei in sus procedura de selectie este declarata in mod automat, de aprobare raspund mai multi angajati etc. Fluxurile definite va pot ajuta, astfel incat fiecare procedura de selectie sa fie rapida, simpla si transparenta.

Icon-22

DAR ALTE FORMALITATI CONEXE?

Cererile de oferta, ofertele, procedurile de selectie, toate au decurs asa cum ati dorit. Dar mai departe? Cum va decurge achizitia in sine? Sistemele noastre de management a documentelor va pot ajuta si cu aspectele legate de achizitie, cum ar fi contractele, comenzile si facturarea. Concentrati-va asupra conducerii organizatiei, nu asupra administratiei inutile.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce