Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Utilizati o multime de aplicatii separate pentru managementul proiectelor si al echipelor? V-ati dori un site web intern (intranet) pentru organizatia dumneavoastra? Sau un site de prezentare elegant? O interconectare electronica automata cu partenerii dumneavoastra? Un spatiu de depozitare a informatiilor la care sa aveti acces oricand si de oriunde?
Ikony WEB_ECM_2015-01

SPATIU PENTRU TOATE INFORMATIILE DUMNEAVOASTRA

Solutia noastra va ajuta sa creati si gestionati un spatiu pentru proiectele dumneavoastra. Setarea drepturilor de utilizator si calendarul de proiecte sunt incluse. Este vorba despre un sistem care colecteaza toate documentele de organizatie intr-un singur loc, fara cautare inutila in cateva sisteme diferite. Gata cu intarzierile si scotocirea prin e-mailuri, gata cu versiunile multiple ale documentelor.

Icon-02

PREZENTAREA ELEGANTĂ A FIRMEI PE WEB

Vom crea pentru dumneavoastra un portal web profesionist, in acord cu manualul dumneavoastra grafic si cu tendintele actuale privind design-ul. In afară de aspectul elegant si usurinta de utilizare, asiguram stocarea structurata a tuturor informatiilor necesare si cautare full-text de calitate. Datorita prezentarii transparente si aspectuoase pe Internet, partenerii dumneavostră vor reveni bucurosi pe site, deoarece vor gasi acolo tot ceea ce le trebuie.

Icon-04

FORMULARE ELECTRONICE SUB CONTROL

Cererile de concediu, invoirile, lucrul de acasa sau rezervarea masinii de serviciu vor fi o joaca de copil cu ajutorul formularelor electronice. Gata cu formularele pe hartie a caror procesare dureaza mult si din cand in cand se pierd prin organizatie. Datorita sistemului nostru, nu va mai trebui sa le cautati si sa controlati din nou legitimitatea cererii. Lucratorii isi pot crea diferite tipuri de cereri si le pot trimite direct superiorului lor. Avantajul consta in transparenta totala a cererilor, accelerarea procesului de aprobare si reducerea muncii administrative.

Icon-03

INSTRUMENTE PROFESIONALE PENTRU MANAGEMENTUL PROIECTELOR

Solutia noastra va poate ajuta nu numai la stocarea structurata a tuturor informatiilor intr-un singur loc, dar va ofera si instrumente pentru lucrul in echipa. Veti avea astfel un spatiu integrat pentru fiecare proiect, cu acces alocat utilizatorilor selectati. Calendarul de proiect va urmari fazele proiectelor si va notifica in mod automat participantii la proiect cu privire la termene. Iar biblioteca documentelor va colecta la un loc toate informatiile importante din fiecare proiect.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce