Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Va luptati in fiecare luna cu corespondenta intrata? Aveti introdusa corespondenta pe suport de hartie numai in condica pe hartie, fara nicio vizibilitate ulterioara? Sigur vi s-a intamplat sa se piarda un colet sau o scrisoare. Inlocuiti condica de corespondenta pe hartie cu cea electronica si directionati toata corespondenta intrata in depozitul central de date. Datorita codurilor de bare si evidentei electronice nu veti mai pierde niciodata vreun mesaj.
Icon-10

CHIAR SI CORESPONDENTA PE HARTIE SE STOCHEAZA IN DEPOZIT

Evidenta electronica a tuturor formelor de corespondenta intrata a ajutat deja multe organizatii. Solutia noastra stie sa sorteze corespondenta in depozitul central in funcție de parametri selectati de dumneavoastră. Prin scanarea coletului si alocarea codului de bare veti obtine depunerea in siguranta a corespondentei dumneavoastra intr-un singur loc.

Icon-11

CIRCUIT ELECTRONIC PENTRU MAI MULTA SIGURANTA

Documentele pe hartie se pot pierde usor. Evidenta electronica si la timp a tuturor formelor de corespondenta intrata va permite sa trimiteti angajatilor documentul electronic in locul celui pe suport hartie. Procesele de evidenta a contractelor si aprobare a facturilor devin mult mai transparente.

Icon-13

PROCESAREA DIRIJATA A CORESPONDENTEI

Diferite tipuri de corespondenta solicita moduri diferite de procesare. Sistemul nostru tine cont de diferitele tipuri de procesari necesare. Datorita faptului ca intreaga corespondenta intrata se inregistreaza electronic, distributia si circuitul documentelor se poate dirija in mod simplu. In functie de tipul documentului se seteaza de asemenea drepturile de acces, alocarea sarcinilor si notificarile asupra termenelor.

Icon-14

REGASIREA COMUNICATIEI? SIMPLU!

Regasirea comunicarilor pe suport hartie necesita in trecut cateva ore de munca. Datorita faptului ca se tine evidenta electronica a corespondentei, acest lucru dureaza acum cateva clipe. Puteti cauta cu ajutorul atributelor completate pe document sau prin full-text. Setarea drepturilor de acces la corespondenta pentru diferite departamente sau utilizatori este de la sine inteleasa.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce