Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Va ingrijoreaza siguranta contractelor din organizatie? Nu puteti verifica cine are acces la ele si daca nu cumva se reproduc prin organizatie sau in afara acesteia? Dar procesul de creare al acestora? Este intr-adevar rapid si eficient? Nu intervin pe parcurs tergiversari si greseli? Contractele reprezinta baza fiecarei organizatii. Pentru ca ale dumneavoastra sa fie in siguranta, optati pentru Solutia noastra. Acest lucru va permite sa aveti sub control accesul la contracte precum si procesul de creare si aprobare al acestora, conform unor reguli clare.
Icon-27

ACCESUL CONTROLAT LA CONTRACTE

Depozitul nostru de date utilizeaza un sistem de acces controlat, bazat pe drepturi. Fiecare utilizator are alocat in sistem un set de reguli care stabilesc cu ce documente poate lucra si ce operatii poate efectua. In plus, toate drepturile sunt evidentiate in sistem pentru un eventual audit. Contractele dumneavoastra vor fi, odata pentru totdeauna, in siguranta.

Icon-28

CREAREA CONTRACTELOR DUPA REGULI CLARE

Daca lucrati cu o multitudine de tipuri de contracte, stiti despre ce este vorba. Obiectiile dureaza mai mult decat ar trebui, le ridica un numar mare de persoane si astfel intervine haosul, pentru ca fiecare lucreaza pe o versiune diferita a contractului. Solutia noastra stie sa stabileasca reguli clare pentru procesul de creare si aprobare a contractelor. Puteți chiar defini diferite tipuri de procese de validare in funcție de tipul contractului. Gata cu tergiversarile si neclaritatile inutile, cu greselile si confuziile.

Icon-30

CONTRACTELE SI ACTELE ADITIONALE LA UN LOC

Un contract nu reprezinta un singur document. De multe ori cuprinde diferite acte aditionale si anexe, care se modifica independent de contract. Solutia noastra leaga documentele conexe intre ele. Datorita acestui lucru le veti avea intotdeauna intr-un singur loc si sub control. Reduceti la minim munca administrativa legata de contracte.

Icon-29

CARE VERSIUNE ESTE VALABILA?

Lucrul cu versiunea corecta a contractului este esential. Insa de multe ori se intampla ca la un contract sa lucreze mai multe persoane simultan. Modificarile tuturor trebuie deci evidentiate in contract si trebuie supravegheat ca toti sa lucreze pe versiunea cea mai recenta. Sistemul nostru va asigura ca acest lucru sa nu insemne un proces indelungat si complicat din punct de vedere al timpului, proces care in plus poate genera si un numar mare de greseli. Va oferim un depozit de documente fiabil cu sistem automat de administrare a versiunilor si de evidenta a istoricului modificarilor documentului. Astfel va asigurati ca se lucreaza intotdeauna asupra celei mai recente versiuni a documentului.

Icon-31

URMARITI LUCRUL CU CONTRACTELE PE HARTIE

Sistemul nostru ia in considerare si lucrul cu documentele pe hartie. Veti sti intotdeauna la cine se afla originalul unui document. Condica de imprumut va fi la dispozitie direct in sistem si va acorda un ajutor de nepretuit in momentul unui audit sau oricand aveti nevoie sa regasiti documentul original.

Icon-32

GATA CU CONTRACTELE IN E-MAILURI

Uitati de vremurile in care casutele de e-mail erau pline cu diferite versiuni de contracte si acte aditionale, pana cand nu mai stiati care versiune este valabila de fapt. Datorita depozitului de date centralizat, in e-mailuri puteti sa trimiteti o referire, un link la document, reducand astfel dimensiunea casutei voastre de mail si limitand considerabil solicitarea retelei.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce