Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
V-ati saturat sa cautati in permanenta prin multitudinea de documente primite? Sa alergati prin firma, sa dati telefoane sau sa trimiteti nenumarate e-mailuri pentru o singura factura? Datorita sistemului nostru de management al facturilor primite, veti avea intregul proces sub control si la vedere – de la gasirea rapida a unei facturi, pana la corectarea rapida a informatiilor necesare si controlul situatiei fiecarei facturi.
Icon-23

ELIMINATI PROBLEMELE LEGATE DE FACTURILE PE HARTIE

Daca primiti factura pe suport hartie, este suficient sa o scanati - sistemul extragand automat informatiile relevante -, sa verificati apoi corectitudinea datelor si in final, sa o arhivati. Odata introdus in sistem, ciclul de viata al documentului este deja sub control. Factura digitalizata se poate partaja, preda, gasi, procesa si arhiva, cu usurinta, iar securitatea maxima este garantata datorita sistemului de drepturi de acces definit.

Icon-24

GATA CU TRANSCRIEREA MANUALA

Transcrierea manuala a datelor de pe facturile pe hartie consuma mult timp; in plus, astfel, nu pot fi evitate anumite greseli. In sistemul nostru, factura scanata este preluata in vederea extragerii automate a datelor relevante. In functie de parametrii introdusi, sistemul identifica tipul de document si extrage datele concrete solicitate. Inregistrarile evaluate ca avand mai multe sensuri vor fi transmise spre validare unei persoane desemnate.

Icon-25

PLATITI LA TIMP SI ECONOMISITI

Din momentul in care introduceti factura in sistemul vostru, puteti urmari simplu intregul proces, de la aprobare la plata acesteia. Sistemul supravegheaza singur ca factura sa nu „ramana“ pe undeva, iar in caz de absenta a persoanei autorizate, o va trimite in mod automat inlocuitorului desemnat. De asemenea, supravegheaza limitele prestabilite in ceea ce priveste sumele de pe facturi sau bugetele, in cazul in care aceste aspecte nu sunt tratate de aplicatiile contabile.

Icon-26

GASIREA FACTURILOR NU VA MAI FI O MUNCA DE DETECTIV

Trebuie sa gasiti rapid o anumita factura? Cautarea facturii in arhiva fizica poate lua chiar si cateva ore. Prin tinerea evidentei in forma electronica a facturii in sistemul nostru, puteti gasi factura simplu si rapid, oricand si de oriunde. Mai mult, datorita cautarii full-text, puteti gasi factura chiar daca va amintiti doar partial denumirea produsului pentru care aceasta a fost emisa.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce