Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Solutia noastra maximizeaza eficienta departamentului de resurse umane prin eliminarea greselilor si inexactitatilor, reducerea volumului de munca, asigurarea transparentei, economisind astfel timp si bani. Veti evita lucrul cu un volum mare de hartii si va veti putea concentra pe lucruri mai importante.
Icon-27

AVANTAJE ADMINISTRATIVE:

Reduceti procesarea manuala a datelor de intrare si stocati toate informatiile de personal intr-un singur loc - date personale, certificari, instruiri, evaluari periodice, adeverinte, concedii, etc. Simplificati administrarea beneficiilor angajatiilor, in functie de nevoile companiei dumneavoastră.

Icon-28

EVIDENTA INTRARILOR SI IESIRILOR DE ANGAJATI:

Gestionati simplu si transparent procesul de angajare dar si pe cel aferent plecarii din firma, cu toata documentatia aferenta. Asigurati-va ca noul angajat are la indemana toate instrumentele de lucru necesar inca din prima zi, iar la plecarea din companie a predat toate elementele de pe inventarul propriu.

Icon-30

MANAGEMENTUL TALENTELOR:

Definiti in aplicatie un sistem de management al talentelor si performantei, coroborat cu fisele de evaluare periodice.

Icon-29

SELF-SERVICE PENTRU ANGAJATI:

Oferiti angajatilor accesul la dosarele personale si informatii despre salarii, beneficii si zile de concediu. Puneti la dispozitia lor o aplicatie de inregistrare si urmarire a solicitarilor (cereri de concediu), rutate automat catre persoanele responsabile de aprobare.

Icon-31

MANAGEMENTUL CAPITALULUI UMAN:

Implementati sisteme electronice complete de evidenta a resurselor umane.

Icon-32

CALIFICARI NECESARE:

Gestionati electronic calificarile si certificarile detinute de angajati precum si cele necesare pentru atingerea anumitor obiective la nivelul companiei.

Icon-35

INSTRUIREA PERSONALULUI:

Urmariti performantele angajatilor si asigurati o instruire adecvata pentru fiecare dintre ei. Identificati candidatii pentru instruire, monitorizati progresul lor si evaluati rezultatele instruirii.

Icon-34

EVALUAREA PERFORMANTEI:

Setati, evaluati si monitorizati obiectivele la nivel de organizatie/department/echipa/individ, astfel incat toate partile sa fie bine informate, sa actioneze corect si consecvent.

Icon-38

CERERILE DE CONCEDIU:

Simplificati modalitatea prin care angajatii trimit si urmaresc cererile de concediu, oferiti managerilor informatiile necesare pentru a le putea procesa. Centralizarea va permite sa urmariti si sa anticipati tendintele, sa calibrati corespunzator echipele in perioadele de varf.

Icon-36

PRINCIPIILE SI POLITICILE DE COMPANIE:

Publicati politicile si principiile companiei, deschideti un canal de comunicare transparent cu angajatii dumneavoastra.

Icon-37

RECRUTAREA:

Maximizati rezultatele activitatii de recrutare prin intermediul instrumentelor de colaborare, actualizati profilele candidatilor in timp real.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce