Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Va preocupa managementul resurselor umane? Considerati ca ocuparea de noi pozitii in companie nu decurge asa cum ar trebui? Noul angajat nu are la dispoziție tot ce ii trebuie pentru munca sa, iar incadrarea in procesul de lucru nu este suficient de eficienta? Dar evidenta datelor de personal? Sistemul nostru va poate ajuta cu toate procesele HR din organizatia dumneavoastră.
Icon-05

ISTETIME IN MUNCA DIN DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE

Activitatile uzuale din Departamentul HR includ supravegherea mai multor termene cum ar fi perioada de proba, perioada determinata de munca, valabilitatea controlului medical, a instructajelor legale, certificarilor etc. Solutia noastra va ajuta sa tineti evidenta tuturor termenelor intr-un singur loc, sa setati atentionarile necesare si deci sa aveti sub control intreaga munca ce tine de personal.

Icon-06

ANGAJATII NOI

Pentru ca ocuparea noilor poziții sa nu decurga in mod haotic, sistemul nostru va poate ajuta sa stabiliti clar etapele de validare si procedura de selectie a candidatilor. In plus, supravegheaza in locul dumneavoastra durata perioadei de proba a noului angajat, astfel incat sa nu pierdeti posibilitatea de a decide daca vreti sa il mentineti in organizatie sau nu.

Icon-07

NOUL ANGAJAT POATE LUCRA IMEDIAT

La venirea in firma, se intampla adesea ca noul angajat sa nu aiba tot ce ii trebuie pentru munca sa, asa ca de multe ori dureaza chiar si cateva zile pana incepe sa lucreze. Indiferent daca este vorba de un calculator, accesul in sistemele informatice, parole, acoperim procesul de inductie inca din prima zi. Sarcinile sunt alocate in mod automat persoanelor autorizate, impreuna cu termenul de indeplinire.

Icon-08

EVALUARILE PERIODICE SI PLECARILE DIN ORGANIZATIE

Evaluarea regulata a angajatilor este de multe ori un cosmar. Concluziile acestor evaluari sunt de multe ori nesistematice, lipsind supravegherea activitatilor legate de aceasta. Datorita solutiei noastre veti avea toate informatiile la indemana practic imediat dupa trimiterea acestora. Sarcinile si activitatile conexe cum ar fi instructajele, scolarizarea, relocarea, avansarea, sunt parte integranta a aplicatiei. Fisele de evaluare se pot centraliza in rapoarte sintetice, astfel incat nu puteti trece cu vederea nimic important.

Icon-09

DATELE PERSONALE INTOTDEAUNA LA INDEMANA

Firmele trebuie sa tina conform legii evidenta a datelor personale cu privire la angajatii lor. Majoritatea acestor documente se pastreaza pe suport hartie, iar cautarea si partajarea lor este foarte dificila. Aplicatia noastra va permite sa lucrati cu diferite surse de informatii intr-un singur loc. Formularele optimizate cum ar fi Fisa personala a angajatului cuprind si prezenta, evaluarea, instructajele, efectuarea dreptului la concediu si alte formalitati. Datorita acestui lucru, munca Departamentului HR se optimizeaza considerabil. In plus, datele fiind toate la un loc, permit generarea a diferite sumare si statistici pentru management si autoritati.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce