Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Solutia noastra asigura obtinerea de rezultate optime in domeiul ingrijirii medicale prin faptul ca ofera posibilitatea de unificare a datelor, conformitate cu legislatia, functionalitati de colaborare si partajare a informatiilor, necesare atat pacientului cat si zonei administrative a organizatiei.
Icon-36

AUTORIZAREA:

Oferiti pacientilor servicii de calitate prin faptul ca simplificati procesul de autorizare primar (identificare a pacientului) si regasire rapida a istoricului acestuia.

Icon-38

MANAGEMENTUL SERVICIILOR:

Asigurati pacientilor volumul corect de informatii si o ingrijire mai buna datorita managementului eficient al serviciilor, cazurilor, afectiunilor, intrarilor si iesirilor din spital, inregistrarii fiselor de decontare a serviciilor.

Icon-39

MANAGEMENTUL DREPTURILOR:

Evidentiati, directionati si urmariti drepturile pe intreg ciclul de viata al acestora pentru asigurarea consecventei cu legislatia.

Icon-40

FUNCTIONAREA SPITALULUI/CLINICII:

Optimizati functionarea institutiei datorita transparentei sistemelor si partajarii de informatii, asigurati un proces decizional mai bun, buletine in conformitate cu legislatia si automatizati operatiunile legate de angajati.

Icon-42

EVIDENTA INREGISTRARILOR MEDICALE:

Creati, salvati, trimiteti si pastrati inregistrarile medicale in conformitate cu legislatia si nevoile legate de audit. Partajati inregistrarile medicale cu alte sisteme sau institutii.

Icon-43

INREGISTRAREA PACIENTULUI:

Imbunatatiti serviciile de ingrijire acordate pacientilor si reduceti erorile de inregistrare a datelor personale. Preluati automat datele pacientului prin scanarea actului de identitate, solutia realizand automat legatura intre aceste date si fisa pacientului existenta in sistem.

Icon-44

MANAGEMENTUL RISCURILOR SI CONFORMITATEA LEGISLATIVA:

Limitati riscurile si asigurati consecventa cu legislatia datorita regulilor de validare, distribuire si efectuare a serviciilor medicale implementate ca fluxuri de lucru automate in sistem.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce