Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Solutia noastra ajuta sectorul public sa-si deservească optim cetatenii, inclusiv prin functionalitati de tip self-service, eficientizarea functionarii interne, informare completa si la timp, managementul eficient al sesizarilor.
Icon-45

ADMINISTRAREA CAZURILOR SI SOLICITARILOR:

Administrati solicitarile de la cetateni, documentele si contractele in mod central, intr-un singur loc. Lansati proceduri de lucru automate in baza modificarii de informatii sau producerii anumitor evenimente. Inchiderea lantului de evenimente generat de o solicitare prin transmiterea raspunsului, la timp si complet. Sistem de notificari adresat responsabililor de caz, pentru a asigura inchiderea fiecarui caz in parte.

Icon-47

ADMINISTRAREA CONTRACTELOR SI FURNIZORILOR:

Administrati eficient si transparent contractele cu furnizorii de servicii, urmariti calitatea serviciilor prestate prin integrarea cu modulul de Administrare a cazurilor. Gestionati intreaga documentatie aferenta furnizorilor, preluati solicitarile cetatenilor cu privire la serviciile prestate.

Icon-46

COMUNICATIA CU CETATENII:

Oferiti cetatenilor informatii complete si actuale, acordati servicii cu costuri mai reduse. Facilitati accesul la inregistrarile publice si serviciile digitale cu ajutorul a diferite formulare. Creati un canal de comunicatie eficient si de calitate cu publicul, cu posibilitatea de conectare la diverse surse de informatii.

Icon-48

REGISTRATURA ELECTRONICA:

Urmariti eficient comunicatia cu cetatenii si autoritatile printr-un sistem complet de Registratura electronica. Considerat ca unic punct pentru intrarea si iesirea de documente din institutie, indiferent de formatul documentelor, Registratura centralizeaza informatiile si le ruteaza automat catre responsabilii predefiniti in functie de tipul de document procesat.

Icon-49

INSTITUTII SCOLARE:

Oferiti studentilor si elevilor un sistem complet pentru inregistarea si derularea studiilor. Oferiti acces la informatiile privind orarul, planul de studiu si rezultatele obtinute. Simplificati colectarea datelor cu privire la studenti si evidenta acestora prin intermediul formularelor on-line, procedurilor si notificarilor.

icon-50

INSPECTORATE SCOLARE:

Creati un canal de comunicatie eficient intre institutiile scolare pentru schimbul si colectarea de informatii. Controlati cu atentie fluxul de informatii si transmiteti comunicari cu privire la calitatea pregatirii in cadrul scolilor si universitatilor.

Icon-75

MANAGEMENTUL PROIECTELOR:

Administrati eficient proiectele gestionate de institutie, fie ca este vorba despre proiecte interne sau externe acesteia. Comunicati eficient cu toate partile implicate, creati un spatiu electronic de depozitare a intregii documentatii de proiect.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce