Cu noi aveti procesele de business sub control
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Management simplificat
Optimizarea proceselor de business
DECIZII MAI RAPIDE OPTIMIZAREA
PROCESELOR
REDUCEREA TIMPULUI DE PRELUCRARE
ELIMINAREA GREȘELILOR
Solutia noastra permite conducerea eficienta a proceselor financiare si transmiterea informatiilor catre persoanele responsabile, complet si la timp. Totodata garanteaza respectarea prevederilor interne si legislative, reducand riscul erorilor umane. Companiile care ofera servicii financiare pot decide mai rapid si mai corect in baza informatiilor stocate in sistemul centralizat de management al continutului si automatizare fluxuri de lucru – indiferent daca este vorba de acordarea unui credit sau de solutionarea unei reclamatii.
Icon-44

ACHIZITIA DE NOI CLIENTI:

Accelerati intregul proces de inregistrare a unui nou client, de la controlul documentelor, inregistrarea ID-ului acestuia in toate sistemele interne, pana la acordarea finantarii sau deschiderea contului solicitat. Acoperiti toate departamentele si necesarul de informatii utilizand un singur flux automat de lucru.

Icon-51

DESCHIDEREA CONTURILOR:

Automatizati procesul de deschidere a contului printr-un flux automat de lucru care presupune inregistrarea/identificarea clientului, pregatirea contractului, colaborarea cu curierii, integrarea cu alte sisteme (sistem core-banking, sistem Internet banking, etc).

Icon-63

CEREREA DE CREDIT:

Dati clientilor posibilitatea sa solicite credit de oriunde si sa obtina prima oferta in decurs de cateva minute. Conduceti intregul proces in mod automat, avand sub control timpul si riscurile, complet integrat cu sistemul intern de core-banking si management al riscurilor.

Icon-53

MANAGEMENTUL RISCURILOR:

Monitorizati, comunicati si administrati informatiile referitoare la debitori in toate departamentele si interconectati modelele decizionale in procesul de business. Reduceti riscurile de neplata si falsuri.

Icon-52

APROBAREA ASIGURARII:

Eficientizati procesele de aprobare si acordare a asigurarii, gestionand in mod automat setul de documente necesare, comunicatia cu clientul si integrarea cu alte sisteme informatice.

Icon-56

ADMINISTRAREA DEBITELOR:

Implementati procese automate de lucru legate de colectare a debitelor - notificari si automatizari la nivelul listelor de debitori.

Icon-42

DOCUMENTATIA AFERENTA CLIENTILOR:

Imbunatatiti calitatea datelor si administrarea documentelor, reduceti riscurile si asigurati consecventa cu legislatia si normele interne.

Icon-59

SOLUTIONAREA LITIGIILOR:

Procesul de solutionare a litigiilor administrat prin reguli automate poate face fata si unor situatii care presupun lucrul cu fluxuri in paralel, puncte decionale complexe sau dependente de alte decizii.

Icon-58

SERVICII CLIENTI:

Administrati sesizarile si reclamatiile automatizand toate canelele de intrare a acestora, indiferent de departamentul afectat, accelerati timpul de rezolvare si asigurati responsabililor volumul de informatii necesare pentru solutionarea cazului.

Ce rezolvăm pentru dumneavoastră?

Doriti sa obtineti mai multe informatii despre automatizarea proceselor de business plus o sesiune de consultanta gratuita?
Ajunge doar sa ne contactati prin intermediul formularului de mai jos.

Selectati optiunile care va intereseaza si noi va vom trimite informatii suplimentare.
* Pozițiile marcate cu asterics sunt obligatorii.
Na začátek sekce